15 april 2023
14:00

Referat: Älvsby IF - Ohtana/Pajala FF

På Älvåkra vinner Ohtana/Pajala mot Älvsbyn med 2-0 (1-0)
OPFF inleder bra under första kvarten men sedan kommer ÄIF allt mer och skapar några vassa målchanser där Felle gör ett par riktigt bra räddningar. Dryga halvtimmen in i matchen sticker Johan Svanlöv på en djupledsboll, hinner före målvakten som fäller Johan med rött kort som följd. Fem minuter senare kommer Dennis Mäki igenom på vänsterkanten, inspelet når en fri David Mikaelsson som stöter in bollen till 1-0. Andra halvlek är sju minuter gammal när Dennis spelar fram Johan Svanlöv som säkert sätter bollen till 2-0, vilket blir slutresultatet.